Radu Mazare cu imagine a la Hitler

Mazare - Hitler
Print Friendly

In data de 19 noiembrie 2014 in presa au fost publicate imaginile de mai jos (accesati stirea) . MCA Romania consideră gestul primarului Radu Mazare, cel de a se prezenta public si in fata judecătorilor cu o infatisare (tunsoare, mustata) care o copiază pe cea a lui Adolf Hiltler ca fiind scandalos si provocator.  La numai două zile după ce un cetatean roman, etnic german, a devenit Presedintele Romaniei, primarul Radu Mazare a aparut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler.

Este o dovada, credem noi, de sfidare deliberata care sustine atat solicitarile noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, in ultima ei forma modificata cat si avertizarile noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de aparitii publice a unor functionari publici care sunt retribuiti inclusiv din taxele si impozitele platite de toti cetatenii romani, indiferent de apartenenta lor etnica, religioasa, etc.
Reamintim ca in 2009 primarul Radu Mazare a defilat in public in uniforma nazista. Fapta sa a rămas nesanctionată politic si juridic. Plangerea impotriva lui Radu Mazare a fost tratată netransparent, eronat si partinitor, fapt care a permis “recidiva” domnului Mazare, care considera ca aceasta este modul cel mai adecvat de a se prezenta, ca persoana publica, in fata cetatenilor romani.

Descarcati comunicat: 2014 11 19 – MCA – Comunicat de Presa – Radu Mazare cu imagine a la Hitler

FacebookTwitterGoogle+