Copii teroristi – Mandria mamelor palestiniene

Print Friendly

Copii teroristiTerorismul in general este un fenomen macabru si morbid care venereaza moartea pe care o transforma intr-un domeniu de activitate.

Mai repulsiv, mai grotesc, mai revoltator  decat terorismul in sine este implicarea si exploatarea copiilor in actiuni care le pune viata in pericol, fara ca ei nici sa nu realizeze acest lucru ( pana la o anumita varsta).

In timp ce copii europeni se joaca cu papusi si cu sisteme lego, copii palestinieni sunt indoctrinati cu ura fata de evrei, fata de Israel si fata de oricine si orice sta in calea celor care traiesc numai pentru a lua vietile celor care nu le urmeaza calea.

Nu de putine ori, mamele sinucigasilor apar in fata camerelor de luat vederi, dupa ce copii lor s-au aruncat in aer si afiseaza nu numai mandria ca si-au pierdut copii in “razboiul sfant” dar exprima dorinta ca si ceilalti copii, mai mici, teroristi in devenire,  sa urmeze exemplul si  calea celor care deja s-au inaltat la Allah.

Acesti copii sunt recrutati si antrenati in locuri publice, in scoli si in tabere bine organizate si sponsorizate de Hamas si de Fatah. Ei primesc binecuvantarea parintilor, a liderilor religiosi si a Autoriatii Palestiniene care nu faca absolut nimic pentru a salva acesti copii de la o moarte sigura.

In timp ce ONU, Amnesty si alte institutii care sunt deja notorii pentru pozitia lor subiectiva fata de Israel nu iau masuri, nu condamna si in mod deliberat, ignora transformarea copiilor palestinieni in viitori teroristi sinucigasi antrenati sa omoare batrani, femei, copii si batrani, cat mai multi din ei, pe strazi, in mall-uri, in scoli sau in spitale.

FacebookTwitterGoogle+